Over Ons

headerbeeld

Wat kan je doen op deze site?
Ons van der Pek biedt je de mogelijkheid om informatie te delen met andere mensen die geïnteresseerd zijn in wat er speelt in de Van der Pek buurt. Deze site bevat vrijwel geen redactie. D.w.z. jullie bepalen zelf de inhoud van deze site.

Een account voor jezelf aanmaken

Je hebt een account nodig om informatie te kunnen plaatsen en om te kunnen reageren op de informatie van iemand anders. Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je actief gebruik maken van de andere mogelijkheden. Een account aanmaken is heel simpel. Je hebt alleen een emailadres nodig.

Nieuwsbrief ontvangen

Zodra je een account hebt, kan je aangeven of je een wekelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief wordt gevuld met gewone (volwassenen) onderwerpen en/of met onderwerpen over jeugd. De nieuwsbrief wordt automatisch elke vrijdag rond 15.00 uur verzonden. De nieuwsbrief wordt gevuld met de berichten die de afgelopen week op Ons van der Pek zijn geplaatst. Ook worden nieuwe activiteiten op de kalender van komende week getoond. In je eigen profiel kan je aangeven of je een nieuwsbrief wilt ontvangen en zo ja, welke inhoud je daarin wenst.

Veel plezier op Ons van der Pek!

P.S. als je vragen, tips of opmerkingen hebt, of om een andere reden in contact wil komen met het team achter Ons van der Pek, dan kan je ons hier een bericht sturen.